Stem uw huishoudhulp af op uw levensritme en levensstijl. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Een gezond bedrijf – gemotiveerde medewerkers – tevreden klanten

Mederi-at-Home is een innovatief dienstenchequebedrijf en wil sterker dan andere initiatieven in de sector inspelen op de reële behoeften van haar klanten.

Wat typeert Mederi-at-Home?

 

01Creatief met dienstverlening

Gisteren hadden we 1 aanbod waarin iedereen zich moest vinden. Sommigen waren tevreden, anderen waren minder tevreden. Het heeft ons aan het denken gezet: hoe kunnen we ons aanbod verfijnen zodat meer klanten tevreden zijn over Mederi-at-Home? Het resultaat is een aanbod voor actieve 1- of 2-verdieners en een aangepast aanbod voor wie tijdelijk of permanent minder mobiel is.

02Aandacht voor rentabiliteit

We geloven erin dat een rendabele onderneming meer inspanningen kan leveren voor een aangename werkomgeving. Die aangename werkomgeving vertaalt zich in gemotiveerde medewerkers die met plezier het leven van hun klanten een stukje comfortabeler maken.

03Een sterk geloof in samenwerking

Ons geïntegreerde aanbod voor mensen die langer in hun eigen huis willen blijven, zou niet mogelijk zijn zonder de samenwerking met Mederi Thuisverpleging. Die open geest typeert Mederi-at-Home. Het laat ons toe de klassieke beperkingen van een dienstenchequebedrijf open te breken en met sterke vraaggestuurde oplossingen te komen.