Een verzekering voor de beste interventie in geval van nood

Walter vertelt  "Dat weekend was ik samen met mijn broer in de Ardennen. Ik stond als aan de grond genageld toen ik de oproep van de alarmcentrale kreeg. Moeder bleek gevallen. Wie konden we bellen? Niemand anders had een sleutel. We hebben dan maar een ambulance gebeld. Zij zijn samen met de brandweer langsgegaan en zich via een raam toegang verschaft. Moeder werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze uiteindelijk de volgende dag al ontslagen werd.

 

Mederi-at-Home kiest voor de alarmopvolging bewust voor een thuisverpleegkundige.

 

Standaard alarmcentrale   Mederi-at-Home
Aan het werk, naar de sportclub, gaan zwemmen, tijdens uw slaap, … Niet iedereen heeft op elke moment een telefoon bij de hand. Bereikbaarheid De lokale thuisverplegingspraktijk garandeert een bereikbaarheid van 24/24 en 7/7.
Dagelijkse activiteiten situeren zich niet altijd in de directe omgeving van de persoon die de alarmcentrale belde.  Snelheid van interventie De lokale thuisverplegingspraktijk kan op elk moment snel ter plaatse zijn.
Contactpersonen zijn niet altijd medisch geschoold. Het risico bestaat dat men foutieve beslissingen neemt of iemand onnodig naar het ziekenhuis laat voeren. Kwaliteit Thuisverpleegkundigen kunnen onmiddellijk een professionele diagnose stellen en hierdoor erger of onnodige kosten vermijden.
Een nieuw telefoonnummer, iemand die verhuist, een echtscheiding, … Na een langere periode zijn de opgegeven contactgegevens vaak niet meer actueel. Up-to-date-contactinformatie Eén telefoonnummer dat op elk moment actueel blijft.
Wie zich opgeeft als contactpersoon boet aan vrijheid in of moet afspraken maken wanneer hij/zij langere tijd verder weg zal zijn Vrijheid Familie, vrienden of buren hebben de zekerheid dat op elk moment een goede alarmopvolging gegarandeerd is.

 

 

Voor wie?

01Voor patiënt of mantelzorger

Contacteer Mederi-at-Home voor een professionele alarmservice bij u thuis. We lichten alles in detail toe, gaan na welke thuisverplegingspraktijk bij u in de buurt actief is en starten de alarmservice bij u op.

02Thuisverplegings-praktijken

U verzorgt één of meer patiënten die dankzij een professionele alarmservice langer comfortabel thuis kunnen blijven. Contacteer Mederi-at-Home zodat u met een Professionele AlarmService uw dienstenaanbod kunt uitbreiden. De alarmservice is enkel beschikbaar voor praktijken die deel uitmaken van het Mederi-netwerk (www.mederi.be).

03Voor zorginstellingen of assistentiewoningen

U wil een professionele opvolging garanderen bij de patiënt thuis of in uw instelling? Contacteer Mederi-at-Home om de mogelijkheden te bekijken.

Contacteer ons voor een aanbod en prijsindicatie op uw maat