Stem uw huishoudhulp af op uw levensritme en levensstijl. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Met de juiste diensten langer in uw vertrouwde omgeving

Jacques vertelt  "Door de jaren heen ben ik minder mobiel geworden. Mijn echtgenote is overleden. Mijn kinderen doen het nodige maar ik kan niet verlangen dat ze hier op elk moment staan. Samen hebben we ervoor gekozen om mij te laten omringen met huishoudhulp. Ik voel er mij beter bij, de kinderen ook. Neen, in een rusthuis zien ze mij voorlopig nog niet." 

U bent minder mobiel of revaliderend? Voor Mederi-at-Home hoeven uw beperkingen geen drempel te zijn om thuis te blijven wonen.

In samenwerking met Mederi Erkende Dienst Thuisverpleging werkt Mederi-at-Home één geïntegreerd dienstenaanbod uit. Zo creëren we een omgeving waarin u ook als het wat moeilijker gaat toch comfortabel thuis kunt blijven.

 

De pijlers van ons geïntegreerde aanbod

01Huishoudhulp

  • Dagelijkse opruim (bed opmaken, badkamer opruimen, kleine afwas doen, rolluiken op-/aflaten, post uithalen, enz.)
  • Serveren en/of bereiden van maaltijden
  • Boodschappen doen
  • Wassen en strijken
  • Poetsen

Deze hulp kan tijdelijk zijn (bv. na ontslag uit het ziekenhuis) of op permanente basis. Onze huishoudhulpen werken op uurbasis. Zo kiest u huishoudhulp in functie van uw behoefte én op het tijdstip dat het nodig is.

02Thuisverpleging 

  • Algemene thuisverpleging: wassen en kleden, inspuitingen, eenvoudige wondzorg, ...
  • Gespecialiseerde thuisverpleging: gespecialiseerde wondzorg, diabetesbegeleiding, chemotherapie thuis, palliatieve zorgen

Mederi Erkende Dienst Thuisverpleegkunde is een netwerk van zelfstandige thuisverplegingspraktijken in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Mederi telt meer dan 700 verpleegkundigen en zorgkundigen die dagelijks zorgbehoevende personen in hun thuissituatie helpen.

03Personenalarmering

Met een personenalarm vraagt u in geval van nood met één druk op de knop assistentie. Typisch voor Mederi-at-Home is dat de alarmcentrale, wanneer nodig, uw oproep onmiddellijk doorverbindt met uw Mederi-verpleegpraktijk zodat een thuisverpleegkundige bij u langskomt voor professionele hulp. U hoeft niet langer uw kinderen of uw buren te vragen om u te helpen in noodsituaties.

U betaalt voor deze permanentie een vast bedrag per maand. Huurt u ook uw alarmtoestel via Mederi-at-Home dan rekenen we hiervoor ook een maandelijks huurgeld aan.

Meer informatie

Contacteer ons voor een aanbod en prijsindicatie op uw maat